Notícia destacada: Oberta la Convocatòria de beques d’investigació 2024/25 sobre càncer colorectal.

Galeria Fotogràfica: Concessió de Beques

Celebració de la Nit de la Ciència i el Coneixement

Acte 2018 a Sabadell

Organitzat per la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB),l’ Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT),la Fundació Olga Torres (FOT), i l’Escola Superior de Disseny (ESDI), l’acte central d’aquesta 3ª edició de la Nit de la Ciència va tenir lloc el dia 12 d’ Abril de 2018 a l’auditori de l’Antiga Caixa Sabadell.

En aquest apartat presentem un recull de diversos moments de l’acte.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Acte 2017 a Sabadell

Organitzat per la Fundació Bosch i Cardellach, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ajuntament de Sabadell, Fundació Parc Taulí (FPT), Fundació Olga Torres (FOT), i Escola Superior de Disseny (ESDI), l’acte central va tenir lloc el dia 18 de Maig de 2017 a l’auditori de l’Antiga Caixa Sabadell.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Concessió del Premi al Treball de Divulgació 2018

El dia 12 d’abril de 2018, en el decurs de l’acte central de la Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell, celebrat a l’Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, es va procedir a la concessió del Premi al Treball de Divulgació 2018, convocat per la FOT.

En la seva 2ª edició el premi dotat amb 9.000 € es va atorgar a la Drª Maria Lluïsa Baré Mañas pel Projecte “La prevenció integral del càncer colorectal: Col•laboració dels professionals sanitaris, els alumnes de Medicina del Parc Taulí i els adolescents”, que el desenvoluparà un equip de la Corporació Sanitària del Parc Taulí de Sabadell coordinat per la Drª Baré en un termini de 24 mesos

(Fotos: Dept. de Comunicació Parc Taulí)

Concessió del Premi al Treball de Divulgació 2017

El dia 18 de Maig de 2017 a l’Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 tingué lloc la celebració de l’acte central de la Nit de la Ciència a Sabadell.

En el transcurs del mateix es va fer lliurament del Premi al treball de divulgació 2017 sobre el Càncer Colorrectal convocat per la Fundació Privada Olga Torres. El Jurat integrat per representants de les entitats organitzadores de la Nit de la Ciència va acordar concedir-lo al Projecte per al desenvolupament de càpsules de difusió informativa sobre prevenció del càncer colorrectal a la plataforma “Mejor Sin Cáncer” de l’ICO/IDIBELL, coliderat per les metgesses Laura Costas, epidemiòloga coordinadora de la plataforma i Gemma Binefa, responsable del Programa de Cribatge de càncer colorrectal de l’ICO.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Concessió beques

Convocatòria 2018

Reportatge de l’Acte acadèmic de lliurament de les beques postdoctorals d’Investigació sobre Càncer Colorectal de la convocatòria 2018 celebrada a l’Auditori de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el dia 20 de Maig de 2019. en el transcurs del qual vam celebrar conjuntament amb la Fundació Parc Taulí una taula rodona sobre “El futur de la Investigació Biomèdica a partir de la col·laboració públic-privada”.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Convocatòria 2017

Reportatge de l’Acte acadèmic de lliurament de les beques postdoctorals d’Investigació sobre Càncer Colorrectal de la convocatòria 2017 celebrada a l’Auditori de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el dia 19 d’Abril de 2018. en el transcurs del qual va pronunciar la conferència magistral el Dr. Manel Esteller.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Convocatòria 2016

Diversos moments de l’Acte de lliurament de les beques postdoctorals d’Investigació sobre Càncer Colorrectal, corresponents a la 12ª edició celebrada a l’Auditori de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el dia 3 de Maig de 2017.

(Fotos: Gabinet Comunicació Parc Taulí)

Convocatòria 2008

Primer classificat: Dr. Stephan Tenbaum
Projecte: Cèl•lules Mare Tumorals de Càncer de Còlon

A la foto: Representants de la FOT amb el Dr. Stephan Tenbaum (al centre), acompanyat dels membres de l’Institut d’Oncologia Vall d’Hebron (VHIO) Dr. Hèctor G.Palmer i Sr. Sergi Cuadrado.  

Segons classificat: Drª Eva Martínez Balibrea
Projecte: Estudi del paper de la Isoforma M2 de Piruvat quinasa (PK-M2) en la resposta i resistència a oxaliplatí en línies cel•lulars i pacients amb c.c. avançat.

A la foto: Representants de la FOT amb la Drª Eva Martínez Balibrea, (a la dreta) acompanyada del Dr. Albert Abad de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.