Notícia destacada: Oberta la Convocatòria de beques d’investigació 2024/25 sobre càncer colorectal.

La FOT guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2017

Moment en que el President de la Generalitat lliura el guardó al President de la FOT.

El Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar concedir la Creu de Sant Jordi en la edició de 2017 a diverses personalitats i entitats, entre les quals hi figura la FUNDACIÓ PRIVADA OLGA TORRES.

Aquest guardó és un dels màxims reconeixements que atorga la Generalitat de Catalunya per distingir les persones naturals o jurídiques que pels seus mèrits hagin prestat un servei destacat a Catalunya.

La concessió es basa en les següents motivacions:

“Per la seva constant dedicació a la investigació del càncer i de la seva relació amb alteracions immunològiques. L’entitat té com a objectiu la promoció de la recerca científica, tecnològica i social d’alt nivell dins del marc universitari, de centres d’investigació o d’instituts especialitzats mitjançant el finançament directe de projectes específics d’anàlisi i tractament oncològic relacionats amb malalties immunomediades.”.L’acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi tingué lloc el dia 3 de Maig de 2017 al Palau de la Generalita

03 maig 2017