Notícia destacada: Oberta la Convocatòria de beques d’investigació 2024/25 sobre càncer colorectal.

Nova presidència de la Fundació

dr-bellmunt

El Patronat de la Fundació va procedir a remodelar la composició de la Presidència, amb la designació del Doctor Joaquim Bellmunt Molins com a nou president i de la Doctora Maria Teresa Solé Pujol com a Vicepresidenta.

El Doctor Bellmunt, sabadellenc, és un prestigiós oncòleg reconegut tant a nivell nacional com internacional que exerceix la seva activitat en diversos centres del país  compaginant-la amb la direcció del  Bladder Cancer Clinic del Dana-Farber Cancer Institute de Boston (EUA) i com a professor associat a la Universitat de Harvard.

La relació forjada amb el Sr. Josep Bombardó, mentre aquest exercí la presidència de la Fundació, li donà motiu de conèixer els objectius de promoure la recerca mèdica i científica que es proposava la FOT. L’any 2014 va participar en l’acte de lliurament de beques, impartint-hi la conferència magistral. Atenent la petició que li feu En Josep Bombardó de col·laborar amb la Fundació i atenent la invitació dels patrons va acceptar el repte de presidir l’entitat, comptant amb el suport dels membres del Patronat i del Comitè Científic i molt especialment de la Doctora Maite Solé Pujol que ha assumit la Vicepresidència, conformant en conjunt un equip sòlid i preparat.

25 de novembre de 2021