som a: Crèdits
  Crèdits  
 
 

Si vols consultar el currículum del col·laborador, clica'n el nom.

Traductor de català i castellà i supervisor lingüístic:

Joan Abril Español. Llicenciat en filologia catalana. Autor de tres diccionaris de llengua catalana (Diccionari de frases fetes català-castellà, Diccionari pràctic de qüestions gramaticals i Diccionari pràctic d’ortografia catalana). Corrector i traductor d'obres de llenguatges d'especialitat: medicina, química, física, matemàtiques, història, geografia... Professor de correcció de llengua catalana per al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i articulista d’opinió del diari El Punt.

Traductora:

Elena Dopino. Llicenciada Oficial en Ciències Biològiques, Universitat de Nevada, Reno, Nevada, USA. Traductora Oficial per la Universitat d'Emory, Atlanta, Geòrgia, USA. Membre de l'Institute of Linguists, Londres, Regne Unit.

Col·laboradors:

Dr. Javier Nebreda Duran. Doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Central de Barcelona i especialista en aparell digestiu.

Dr. Francesc Tresserra i Casas. Doctor en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en anatomia patològica.

Dra. María Teresa Solé. Doctora en medicina i cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en genètica humana i en investigació biomèdica en genètica humana.

Interessada en la docència, és autora i directora de la web “La genètica a l’abast de tothom”, www.lagenetica.info

Dr. Joan Carles Galceran. Doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Autónoma de Barcelona. Metge especialista en oncologia mèdica.

Dra. Mª Antonia Lequerica Cabello. Llicenciada en medicina i cirurgia per la Facultat de Medicina de Santander, Universitat de Cantàbria. Residència: cirurgia general i aparell digestiu. Especialista: cirurgia general i aparell digestiu.

Dr. Xavier Llor Farré. Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en medicina interna i gastroenterologia.

Dra. Dolores Maluenda Colomer. Llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en medicina de la Universitat de Navarra, especialista en aparell digestiu.

Dr. Albert Navarro Luna. Llicenciat en medicina i cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Barcelona. Metge especialista en cirurgia general. Especialitzat en cirurgia colorectal.

Dra. Raquel Sáez Redín. Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Navarra, especialització en cirurgia general i de l’aparell digestiu. Cirurgia de la mama. Coloproctologia.

Dra. Mª del Carmen Peña Cala. Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Cadis. Especialista en aparell digestiu.

Dr. Jesús García Foncillas. Llicenciat en medicina per la Facultat de Medicina de Saragossa i doctor per la Universitat de Navarra. Especialitat d’oncologia mèdica.

Dr. Bernat Soria Escoms. Doctor en medicina i catedràtic de fisiologia. Director de l’Institut de Bioenginyeria.

Dra. Carme Valls Llobet. Doctora en medicina i cirurgia.

Dr. Pere Puigdomènech. Llicenciat en física. Doctor en ciències. Doctor en biologia.

Coordinador Divulgació Científica 

Dr. Montané. Graduat en Medicina i cirurgia per la Universitat Central de Barcelona 1973
Llicenciatura en Medicina i Cirurgia  en la Universitat Central de Barcelona amb la qualificació de Notable.
Curs de rotatori al Hospital Clínic i Provincial de Barcelona
Especialista en Cirurgia General i Digestiva per l’escola professional del Prof. P. Piulachs
 
Formació professional
Unitat de Coloproctologia  Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Prof A Giménez Salinas
Unitat de coloproctologia Hospital Sagrat Cor. Dr. R Reñaga
St Mark’s  Hospital. Prof J. Nichols. Londres
Prosper Hospital. Prof J. Girona Rcklinghausen
General Infirmary at  Leeds. Prof J. Goligher
 
Activitat professional
Cap de la Unitat de Coloproctologia. Hospital Parc Taulí Sabadell
Metge especialista per oposició,  en cirurgia general i digestiva, en l’Institut Català de la Salut
Unitat de proctologia Hospital General de Catalunya

Escola Superior de Disseny ESDi:

Disseny pàgina web:
Sergi Caballer Garcia
Maria Morell Casellas
Xavier Frias Pérez

Animacions:
Maria Morell Casellas
Sergi Caballer Garcia
Xavier Frias Pérez
Lucía Chuang Yang
Carmina Soler Balaguer
Graduats i Graduats Superiors en Disseny Digital a "l'Escola Superior de Disseny ESDI"

Coordinació de l'equip d'animació:
Maria Morell Casellas
Graduada Superior en Diseny Digital a "l'Escola Superior de Disseny ESDI"

Supervisors:
Mar Canet Solà - Graduat en Disseny Digital a "l'Escola Superior de Disseny ESDI". Beca de docència i investigació a l'àrea Hipermedia a ESDI.
Elizabeth Ferrándiz Arjona - Cap del "Departament de Comunicació Visual i Animació" i professora d'animació a "ESDI Escola Superior de Disseny". Llicenciada a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, en l'especialidad de Disseny. "Curs Superior en Tècniques d'Animació per Ordinador", al Centre Calassanç-Escola Pia de Sarrià.